Прес-кіт

holding_main.jpg

Холдинг «Агро-Союз» (Дніпропетровськ, Україна, рік створення — 1991) — група компаній, що працюють у аграрній галузі України, Росії, Казахстану та інших країн СНД.

Основні напрямки діяльності Холдингу:

— Розробка, впровадження і комплексний супровід до отримання планованих результатів технологічних і управлінських проектів, які надають аграріям можливість створювати і розвивати ефективний, сучасний агробізнес. Фахівці Холдингу розробляють і реалізують комплексні технологічні і технічні рішення з організації рентабельного рослинництва і тваринництва для сільгосппідприємств України, Росії, Молдови і Казахстану.

— Виробництво сільськогосподарської продукції в рослинництві, молочному скотарстві, свинарстві та страусівництві, засноване на інноваційних ресурсозберігаючих технологіях.

— Виробництво посівної сільгосптехніки для ґрунтозахисного землеробства. Виробництво устаткування і тентових ангарів для ресурсозберігаючих технологій у різних галузях сільського господарства.

— Комплексне сервісне обслуговування техніки.

Прагнучи активно впливати на процеси розвитку і реформування агросектору, формування нової якості життя, Холдинг «Агро-Союз» бере участь у розробці державних, регіональних і галузевих програм з реформування та розвитку сільського господарства. При цьому в модельному агрокультурному господарстві Холдингу «Агро-Союз» реалізуються проекти з відпрацювання та адаптації інновацій.

Холдинг «Агро-Союз» має п'ятнадцятирічний досвід успішного впровадження енерго- і ресурсозберігаючих технологій в рослинництві, молочному скотарстві, свинарстві і страусівництві на базі власного модельного агрокультурного підприємства. Сьогодні це великий дослідницький центр, в якому формуються і передаються суспільству знання по різних напрямах агробізнесу.

Завантажити прес-кіт